Zakelijke netwerken

Startclub Arnhem bundelt het aanbod vanuit diverse partners in de stad. Zo zijn er in Arnhem een groot aantal (zakelijke) netwerken waar je bij kunt aansluiten. Daarnaast kun je ons steunen als vriend van Startclub Arnhem.

Zakelijke netwerken

In Arnhem zijn een groot aantal(zakelijke) netwerken waar je als (startende) ondernemer bij kunt aansluiten. Startclub Arnhem probeert daar een zo volledig mogelijk beeld van te schetsen, en starters inzicht te geven in de diverse netwerken. Ook zullen wij events gaan organiseren met diverse Arnhemse netwerken waardoor starters deze beter zullen leren kennen. Mogelijk zie je als starter het belang van bepaalde netwerken en wil je daarbij aansluiting zoeken.

Lees meer

Vrienden

Vind jij een gezond startersklimaat voor ondernemers in Arnhem net zo belangrijk als wij? Steun dan ons initiatief en wordt vriend van Startclub Arnhem. Met je bijdrage helpen wij actief startende ondernemers en verspreiden wij het totale aanbod voor starters in Arnhem via ons platform. Met elkaar zorgen we zo voor een beter economisch klimaat in onze stad met veel innovatieve en verrassende ontwikkelingen die uiteindelijk een bijdrage leveren aan een beter Arnhem met meer mooie bedrijven en werkgelegenheid.

Lees meer