“Verbijsterend modern” - Ondernemer Sjors Pranger betreedt als eerste het Startclubhuis

Sjors Pranger is eigenaar van Pranger Legal en als IP counsel gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht. Ook is hij het eerste lid van Startclub Arnhem dat gebruik maakt van het Startclubhuis: een full service kantoorruimte van Startclub Arnhem in het oude V&D-pand in hartje Arnhem. “Een state of the art kantoorpand dat ik iedere startende ondernemer zou aanraden.”

Pranger was ruim 12 jaar actief als advocaat voordat hij de stap zette om voor zichzelf te beginnen. In 2020 begon hij zijn eigen bedrijf, Pranger Legal, en schreef zich in bij Startclub Arnhem. “Ik ken firestarter Michiel van Drunen goed en heb daarom blind getekend om een plekje te huren bij het Startclubhuis. Het idee om op zo’n locatie te werken, in een levendige omgeving tussen gelijkgestemden, was voor mij voldoende.”

“Het Startclubhuis biedt alle faciliteiten om goed en effectief te kunnen werken en mensen te ontmoeten.” 

De eerste indruk

“Ik vond het verbijsterend modern”, zegt Pranger over het Startclubhuis op het Velperplein. Het Startclubhuis is het nieuwe icoon van het centrum van Arnhem met een ongekende mix van ruimtes en voorzieningen. “Het heeft erg veel faciliteiten, een mooie kantoorruimte en een aangename sfeer.” Als lid van Startclub Arnhem kun je er heerlijk eten, gebruik maken van de fitnessruimte en relaxen op het zonnige dakterras. “Het bruist van de energie, nieuwe ideeën en innovatie”. 

Een echt clubhuis

“Voor mij was het Startclubhuis ver boven verwachting. Zo kunnen starters van Startclub Arnhem samen in een inspirerende ruimte zitten”, zegt Pranger. “Ik denk dat daar een goede dynamiek kan ontstaan.” Door de enorme ruimte en de luxe gastbeleving is het Startclubhuis een ideale locatie om zakenrelaties te ontvangen. “Er zijn genoeg faciliteiten zoals presentatieruimtes, meeting rooms en zelfs lounges met open haard waar je gebruik van kunt maken. Zo'n plek is voor starters moeilijk te krijgen,” vertelt Pranger. “Dit is een toplocatie met topfaciliteiten voor een goede prijs.”

Oneindige mogelijkheden

Het Startclubhuis is de nieuwste aanwinst van Startclub Arnhem en biedt startende ondernemers alle kansen om zich te ontplooien in een prikkelende omgeving met oneindig veel mogelijkheden. “Ik kan mij voorstellen dat starters staan te springen om in een bruisende omgeving te werken,” zegt Pranger. “Het Startclubhuis biedt alle faciliteiten om goed en effectief te kunnen werken en mensen te ontmoeten.”

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.