Samenwerkings-
partners

Startclub Arnhem werkt samen met een aantal partners om starters in Arnhem te ondersteunen bij het starten van een onderneming of het vinden van een baan.

The Economic Board

The Economic Board zet zich op diverse manieren in voor economische groei in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen. Hier gebeurt het op het gebied van Food, Health en Energy. Samen met overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en de kennisinstellingen stimuleren zij innovaties in deze topsectoren en de cross-overs daartussen.

Pak je Kans

Stichting Pak je Kans uit Arnhem helpt werkloze jongeren tussen de 16 en 27 jaar met het starten van een onderneming of het vinden van een baan.

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel is in Nederland sinds 2014 een zelfstandig bestuursorgaan dat de belangen van het bedrijfsleven behartigt en het Handelsregister beheert.

Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem is sinds dag één samenwerkingspartner van Startclub Arnhem. Gesteund door onze stad – daar zijn we trots op!

Stellicher Advocaten

Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Zij staan de starters van de Startclub bij met praktisch advies en juridische procedures. Omdat ze persoonlijk contact en creativiteit belangrijk vinden, bieden ze maatwerk; geen standaardoplossingen.