Bij Startclub Arnhem komt alles samen

Starters hebben vrijwel allemaal behoefte aan advies, coaching, netwerk en/of financiering. Startclub Arnhem bundelt het aanbod vanuit diverse partners in de stad en biedt dit aan op één online platform. Ons netwerk bestaat uit kennispartners, samenwerkingspartners, zakelijke netwerken en vrienden.

Kennispartners

Startclub Arnhem werkt samen met bedrijven en professionals die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn voor starters. Deze kennispartners zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan beginnende ondernemingen. Zij begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen.

Lees meer

Samenwerkings-
partners

Startclub Arnhem werkt samen met een aantal partners om starters in Arnhem te ondersteunen bij het starten van een onderneming of het vinden van een baan.

Lees meer

Zakelijke netwerken

In Arnhem zijn een groot aantal(zakelijke) netwerken waar je als (startende) ondernemer bij kunt aansluiten. Startclub Arnhem probeert daar een zo volledig mogelijk beeld van te schetsen, en starters inzicht te geven in de diverse netwerken. Ook zullen wij events gaan organiseren met diverse Arnhemse netwerken waardoor starters deze beter zullen leren kennen. Mogelijk zie je als starter het belang van bepaalde netwerken en wil je daarbij aansluiting zoeken.

Lees meer

Vrienden

Vind jij een gezond startersklimaat voor ondernemers in Arnhem net zo belangrijk als wij? Steun dan ons initiatief en wordt vriend van Startclub Arnhem. Met je bijdrage helpen wij actief startende ondernemers en verspreiden wij het totale aanbod voor starters in Arnhem via ons platform. Met elkaar zorgen we zo voor een beter economisch klimaat in onze stad met veel innovatieve en verrassende ontwikkelingen die uiteindelijk een bijdrage leveren aan een beter Arnhem met meer mooie bedrijven en werkgelegenheid.

Lees meer