Philip Groenewoud

LIGHTS OFF, NEON ON!

Over deze starter

3 jaar lang heb ik in Shanghai gewoond, dé metropool van de wereld, bekend om haar adembenemende skyline. Eenmaal terug in Nederland werd het gemis van de stad groter en vroeg ik mij af hoe ik deze beleving in mijn eigen ruimte kon creëeren.’’

Dát is waar het verhaal van YOUR NEON is begonnen.

Het jonge team van YOUR NEON heeft met zijn jarenlange ervaring en de passie voor lichtreclame hét perfecte LED-neon platform opgezet. YOUR NEON maakt unieke en duurzame LED-neon verlichting toegankelijk voor iedereen. Je kan het zo gek niet bedenken, wij maken het. Wij staan voor de beste kwaliteit, de vriendelijkste klantenservice en gewoon een vét product.

Leef je uit en ontwerp JOUW TEKST met hulp van onze configurator, vraag JOUW LOGO aan of kies een tof design uit ONZE COLLECTIE.

Philip Groenewoud

LIGHTS OFF, NEON ON!

Over deze starter

3 jaar lang heb ik in Shanghai gewoond, dé metropool van de wereld, bekend om haar adembenemende skyline. Eenmaal terug in Nederland werd het gemis van de stad groter en vroeg ik mij af hoe ik deze beleving in mijn eigen ruimte kon creëeren.’’ Dát is waar het verhaal van YOUR NEON is begonnen. Het jonge team van YOUR NEON heeft met zijn jarenlange ervaring en de passie voor lichtreclame hét perfecte LED-neon platform opgezet. YOUR NEON maakt unieke en duurzame LED-neon verlichting toegankelijk voor iedereen. Je kan het zo gek niet bedenken, wij maken het. Wij staan voor de beste kwaliteit, de vriendelijkste klantenservice en gewoon een vét product. Leef je uit en ontwerp JOUW TEKST met hulp van onze configurator, vraag JOUW LOGO aan of kies een tof design uit ONZE COLLECTIE.

Neem contact op:

Telefoonnummer
https://yourneon.nl/
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.