Loes Knaapen

Orthopedagogiek & tekstredactie

Over deze starter

Loes Knaapen is opgeleid als orthopedagoog en academisch leerkracht. Binnenkort start ze met de opleiding tot ademtherapeut. Dit is een mooie aanvulling op haar werk als orthopedagoog, want ze behandelt faalangstige basisschoolkinderen door ze hun zelfvertrouwen en ontspanning (terug) te (leren) geven. Daarnaast helpt ze bedrijven om hun website en nieuwsbrieven taalkundig sterk(er) neer te zetten.

Loes werkt niet alleen als zzp’er, maar ze werkt ook in loondienst. Ze werkt bij een educatieve uitgeverij als onderwijskundige en voice-over.
Met een grote lach op haar gezicht doet ze haar werk: ze houdt wel van zoveel afwisseling!

In contact komen met Loes, ook als je twijfelt of dit wel in haar straatje ligt? Neem dan contact op met contact@loesknaapen.nl. Ze ontvangt je dan graag bij het Startclubhuis!

Loes Knaapen

Orthopedagogiek & tekstredactie

Over deze starter

Loes Knaapen is opgeleid als orthopedagoog en academisch leerkracht. Binnenkort start ze met de opleiding tot ademtherapeut. Dit is een mooie aanvulling op haar werk als orthopedagoog, want ze behandelt faalangstige basisschoolkinderen door ze hun zelfvertrouwen en ontspanning (terug) te (leren) geven. Daarnaast helpt ze bedrijven om hun website en nieuwsbrieven taalkundig sterk(er) neer te zetten. Loes werkt niet alleen als zzp’er, maar ze werkt ook in loondienst. Ze werkt bij een educatieve uitgeverij als onderwijskundige en voice-over. Met een grote lach op haar gezicht doet ze haar werk: ze houdt wel van zoveel afwisseling! In contact komen met Loes, ook als je twijfelt of dit wel in haar straatje ligt? Neem dan contact op met contact@loesknaapen.nl. Ze ontvangt je dan graag bij het Startclubhuis!

Neem contact op:

Telefoonnummer
Website
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.