Loes Knaapen

Orthopedagogiek & tekstredactie

Over deze starter

Loes Knaapen is opgeleid als orthopedagoog en academisch leerkracht. Ze richt zich als orthopedagoog op basisschoolkinderen die last hebben van faalangst. Ze helpt deze kinderen spelenderwijs door hun zelfvertrouwen en ontspanning (terug) te (leren) geven. Daarnaast helpt ze bedrijven om bijvoorbeeld hun website en nieuwsbrieven taalkundig sterk(er) neer te zetten.

Loes werkt niet alleen als zzp’er, maar ze werkt ook in loondienst. Ze werkt bij een educatieve uitgeverij als onderwijskundige en voice-over.

Met een grote lach op haar gezicht doet ze haar werk: ze houdt wel van zoveel afwisseling!

In contact komen met Loes, ook als je twijfelt of dit wel in haar straatje ligt? Neem dan contact op met contact.loesknaapen@gmail.com.

Loes Knaapen

Orthopedagogiek & tekstredactie

Over deze starter

Loes Knaapen is opgeleid als orthopedagoog en academisch leerkracht. Ze richt zich als orthopedagoog op basisschoolkinderen die last hebben van faalangst. Ze helpt deze kinderen spelenderwijs door hun zelfvertrouwen en ontspanning (terug) te (leren) geven. Daarnaast helpt ze bedrijven om bijvoorbeeld hun website en nieuwsbrieven taalkundig sterk(er) neer te zetten. Loes werkt niet alleen als zzp’er, maar ze werkt ook in loondienst. Ze werkt bij een educatieve uitgeverij als onderwijskundige en voice-over. Met een grote lach op haar gezicht doet ze haar werk: ze houdt wel van zoveel afwisseling! In contact komen met Loes, ook als je twijfelt of dit wel in haar straatje ligt? Neem dan contact op met contact.loesknaapen@gmail.com.

Neem contact op:

Telefoonnummer
.
Website
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.