Jacqueline de Keijzer

Met mijn bedrijf bied ik ondersteuning aan (zelfstandige) ondernemers die zich graag weer willen focussen op hun kernactiviteiten en hulp durven te vragen bij hun back-office of projectmatige klussen. Ik ben reeds vanaf enkele uren per week inzetbaar

Over deze starter

“Doe jij nog steeds alles alleen en wil je hulp bij jouw overvolle agenda of mailbox, het opstellen van offertes, het verwerken of structureren van achterstallige zaken, de opstart van een project, of de organisatie uit handen geven van een belangrijke bijeenkomst?
Ervaar je het gemis van een paar extra handen én iemand die met je meedenkt, maar wil je niet vastzitten aan een vaste assistent?”
Met mijn eigen onderneming 2GETHER@WORK ondersteun ik als Virtual Assistant op professionele wijze en op afstand onderwijsinstellingen, stichtingen, verenigingen, en andere (zelfstandige) bedrijven op het gebied van o.a. trainingen, evenementen en toerisme. Ook bereid ik specifiek voor programmamanagers en projectleiders de projectorganisatie voor.

Door mijn jarenlange ervaring als management- en projectassistente ben ik breed en flexibel inzetbaar. Dit is mogelijk vanaf een aantal uren per week, één dag of voor een langere periode; maar met name op die momenten wanneer het voor jou nodig is. Ik neem een groot aantal zakelijke zorgen uit jouw handen en zorg voor rust.

Ik ben jóuw online support in office- en projectmanagement!

Jacqueline de Keijzer

Met mijn bedrijf bied ik ondersteuning aan (zelfstandige) ondernemers die zich graag weer willen focussen op hun kernactiviteiten en hulp durven te vragen bij hun back-office of projectmatige klussen. Ik ben reeds vanaf enkele uren per week inzetbaar

Over deze starter

“Doe jij nog steeds alles alleen en wil je hulp bij jouw overvolle agenda of mailbox, het opstellen van offertes, het verwerken of structureren van achterstallige zaken, de opstart van een project, of de organisatie uit handen geven van een belangrijke bijeenkomst? Ervaar je het gemis van een paar extra handen én iemand die met je meedenkt, maar wil je niet vastzitten aan een vaste assistent?” Met mijn eigen onderneming 2GETHER@WORK ondersteun ik als Virtual Assistant op professionele wijze en op afstand onderwijsinstellingen, stichtingen, verenigingen, en andere (zelfstandige) bedrijven op het gebied van o.a. trainingen, evenementen en toerisme. Ook bereid ik specifiek voor programmamanagers en projectleiders de projectorganisatie voor. Door mijn jarenlange ervaring als management- en projectassistente ben ik breed en flexibel inzetbaar. Dit is mogelijk vanaf een aantal uren per week, één dag of voor een langere periode; maar met name op die momenten wanneer het voor jou nodig is. Ik neem een groot aantal zakelijke zorgen uit jouw handen en zorg voor rust. Ik ben jóuw online support in office- en projectmanagement!

Neem contact op:

Telefoonnummer
0850470272
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.