Kennispartners

Startclub Arnhem werkt samen met bedrijven en professionals die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn voor starters. Deze kennispartners zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan beginnende ondernemingen. Zij begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen.

HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences, voorheen bekend als de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is met 36.000 studenten een van de grotere hogescholen van Nederland en verzorgt bachelor- en masteropleidingen.

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts is een Nederlandse hogeschool voor de kunsten en biedt bachelor- en masteropleidingen voor beeldende kunst, mode, vormgeving, architectuur, muziek, dans en theater in Arnhem, Enschede en Zwolle.

Rabobank

De Rabobank is een Nederlandse bank. De bank heeft sinds 2016 één bankvergunning van De Nederlandsche Bank. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep en naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener in Nederland.

Saleswizard

Saleswizard is een online marketingbureau gespecialiseerd in het beter vindbaar maken in Google van MKB-bedrijven. Het bureau maakt websites, verzorgt SEO-campagnes en ontwikkelt effectieve advertentiecampagnes met Google Adwords, Facebook, Bing en Instagram.