Interactief webinar videomarketing

Donderdag 23 juni van 10.00 – 11.00 uur organiseren wij het interactieve webinar* voor het MKB:
Meer tijd voor nuttigere zaken d.m.v. Videomarketing

*Het interactieve webinar word gehost via ZOOM.

​Tijdens het kosteloze live webinar zal Video Consultant, Felicia Lin je informeren over de mogelijkheden van zakelijke video’s.

✅ Wat de echte reden is dat zakelijke video’s kan leiden tot een stijging van 43% in productiviteit.
✅ Op welke wijze je zakelijke video’s kunt inzetten voor jouw organisatie.
✅ Hoe je meer tijd overhoudt voor je privé leven door bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wat maakt dit interactieve webinar zo bijzonder?
• We zitten samen met een groep van gelijkgestemden (MKB professionals)
• Het is erg persoonlijk, net een groepsmeeting waarbij je de keuze hebt om jouw camera aan te zetten en input te geven gedurende het webinar
• Na een half uur, nemen we 2x een kwartier de tijd om hot seats te doen voor 2 professionals die zijn/haar probleem op het gebied van videomarketing plenair durft te bespreken

Meld je nu kosteloos aan via de link!
Let op: Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar.

Oei, ik groei

WAT GAAN WE DOEN?
We gaan je onderdompelen in de wereld van strategie. We vertellen hoe je een plan maakt waarmee je bedrijf (harder) gaat groeien. Niks meer, niks minder.

Saai? Echt niet. We beloven dat het spannend, onconventioneel en interactief zal worden. Maar ook informatief en vol met kennis waarmee jij direct aan de slag kan. Jou een gezonde mix van inhoud, humor en emotie bieden, dat is wat we gaan doen.

WAT HEB JE ERAAN?
- Je leert hoe je een strategie maakt, de basics ervan, zoveel tijd hebben we nou ook weer niet.
- Je leert hoe je jouw bedrijf voorspelbaar kan laten groeien.
- Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers, kan je ook nog even netwerken.
- Je hebt een hele leuke avond.

DUS …
Wil je in 2022 stappen zetten om je bedrijf te laten groeien en vind je het leuk om ondernemers te ontmoeten met soortgelijke ambities? Dan houden we graag een stoel voor je vrij. Hieronder kun je laten weten dat je erbij wil zijn. We hebben plek voor maximaal vijftig mensen en het kost niks-nakkes-nada.

Aanmelden kan via onze website: nils-strategie.nl

Feiten of Mythes - Succesvol inclusief ondernemen voor ZZP & MKB'er

Ben jij ZZP'er of MKB'er? Wil je een inclusief personeelsbeleid voeren en hier vanaf het moment dat je gaat groeien een bewust beleid voor hebben?
Weet je niet goed wat wel en niet mogelijk is? Waar je moet beginnen? Wij helpen je de feiten van de mythes te onderscheiden.
Kom langs bij onze lunch-webinar waar we je op een interactieve manier meenemen naar de ins en outs van inclusief ondernemen.

Registreer je via de link.
Van ons ontvang je dan de URL naar de webinar.

Let's Connect Event

Dit is een netwerkevent voor drukke ondernemende vrouwen. De middag is inclusief een workshop van Femme-Power;
Hoe blijf je in balans als ondernemer? In deze workshop leer je alles over stress en ontspanning. En ga jij zelf ervaren wat er met je lijf en hoofd gebeurt bij een stressprikkel met een Ice bucket! Brrr
Gun jezelf een leuke middag met andere inspirerende vrouwen, borrel nog wat na en je gaat ontspannen het weekend tegemoet met nieuwe contacten.

Webinar: communicatie, maar dan nét even anders

Een gratis webinar voor (startende) ondernemers die impact willen maken met hun communicatie.

We kijken naar de methoden en modellen die professionals helpen om waardevolle plannen te schrijven en impact te genereren met marketing en communicatie & hoe jij 'low effort' meer impact kan maken door deze methoden en modellen toe te passen.

Het webinar duurt ongeveer één uur. Na afloop ontvang jij een PDF met de uitgelegde modellen en methoden om zelf aan de slag te gaan.

Online Netwerkborrel

Na het succes van de eerste editie organiseren we graag een tweede editie van de LIN Videomarketing Online Netwerkborrel en jij bent uitgenodigd!

Datum: vrijdag 22 april 2022
Tijd: 16:00 - 17:30 uur
Waar: ZOOM
Zelf meenemen: jouw borrel en jezelf 😉

Het wordt een leuke en inspirerende online netwerkborrel voor zakelijke professionals die veelal actief zijn op LinkedIn en hun netwerk verder willen uitbreiden. De groep zal voornamelijk uit MKB Ondernemers en zzp'ers bestaan.

We gaan gezellig borrelen, komen in break-out rooms en ​zullen mekaar inspireren door onze verhalen!

Via de knop kun je jezelf aanmelden, vervolgens ontvang je een e-mail met de ZOOM link.

Wij hebben er ontzettend veel zin in! Hopelijk mogen we je vrijdag 22 april digitaal ontvangen met een hand/ knuffel/ drie zoenen.

Zakelijk Speeddaten

Zakelijk Speeddaten is een efficiënte en laagdrempelige manier van netwerken. Je ontmoet in korte tijd veel nieuwe mensen. Je wisselt elke 5 minuten van gesprekspartner.

Waarom werkt zakelijk speeddaten zo goed?

Door de beperkte tijd per gesprek is iedereen genoodzaakt gelijk tot de kern te komen. Er wordt al snel aangevoeld of er een klik is of niet. De persoonlijke klik telt even zwaar mee als de zakelijke klik.

Ben je nog wat onzeker om te netwerken? Wij garanderen je dat je na de vele gesprekken je een stuk zelfverzekerder gaat voelen.

Netwerken kan soms ongemakkelijk zijn, vooral als er geen klik blijkt te zijn. Tijdens het Speeddaten is hier helemaal geen tijd voor omdat iedereen noodgedwongen het gesprek na 5 minuten moet afronden.

Er zullen geen stiltes vallen omdat de tijd zo kort is. Er valt altijd iets te bespreken.

​Om de 5 minuten kom je in verschillende break-out rooms en leer je veel verschillende mensen kennen. Er zullen voornamelijk zzp'ers en mkb'ers komen welke actief zijn op LinkedIn. Wie weet is het liefde op het eerste gezicht en ontmoet je je nieuwe klanten via dit event. 😉

Koffietijd met Fleur en Felicia

Tijdens koffietijd kletsen we bij hoe je als organisatie animatievideo's kunt inzetten, welke animatie elementen passend zijn voor jou als organisatie en hoe je kunt werken aan jouw merkbeleving en online zichtbaarheid. Er is ruimte om vragen te stellen in de chat.

Boekhouden voor starters

Boekhouden voor startende ondernemers Jan 2022

Ben je net begonnen met ondernemen en blijf je de boekhouding maar uitstellen? Of twijfel je of je het wel goed doet? Dan is deze masterclass voor jou!

Tijdens deze masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

Het doel van een administratie
Waar een boekhouding aan moet voldoen
Tips voor een up to date boekhouding
Welke belastingaangiftes je moet doen
Tips om geld te besparen
*Deze masterclass is geschikt voor ondernemers met een eenmanszaak die korter dan een jaar geleden zijn begonnen.

Boekhouden voor startende ondernemers 2021

Ben je net begonnen met ondernemen en blijf je de boekhouding maar uitstellen? Of twijfel je of je het wel goed doet? Dan is deze masterclass voor jou!

Tijdens deze masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

Het doel van een administratie
Waar een boekhouding aan moet voldoen
Tips voor een up to date boekhouding
Welke belastingaangiftes je moet doen
Tips om geld te besparen
*Deze masterclass is geschikt voor ondernemers met een eenmanszaak die korter dan een jaar geleden zijn begonnen.