Power Breakfast 18-08

Coffee Connect 22-07

Street Art Tour + Coffee on Wheels

Startup Collegetour #2

Startup Collegetour

Startclub Arnhem VriMiBo 27-05

Power Breakfast 13-05

Coffee Connect 20-04

Power Breakfast 07-04

Power Breakfast 03-03

Coffee Connect 09-03

Boost je Business-inloopuurtje

Coffee Connect 09-02

Coffee Connect 23-02

Coffee Connect 26-01

Coffee Connect

Coffee Connect

De Startclub nieuwjaarsborrel - geannuleerd nieuwe datum volgt

UPDATE: Vanwege de coronamaatregelen hebben we de eindejaarsborrel van 2 december vervangen voor een nieuwjaarsborrel op 6 januari 2022.

Een nieuw jaar, met nieuwe kansen, en een goede start maak je natuurlijk samen! Startclub Arnhem organiseert samen met ZP Arnhem een grote borrel in Club Rembrandt. Alle zelfstandig ondernemers van Arnhem zijn welkom. Of je nu startend bent, starter-af, of nog-gaat-starten, wees welkom. Blik samen terug op afgelopen jaar of kijk vooruit naar je toekomst, maak kennis met nieuwe ondernemers uit de buurt. Hoe dan ook is er genoeg om het over te hebben, en is het goed voor je netwerk.

We zorgen naast bitterballen (ook vega!) voor een korte update over de nieuwe Arnhemse voucherregeling. Zo ben je weer up to date en kun jij die 500,- misschien ook gaan aanvragen. Daarnaast zijn er diverse coaches van Startclub Arnhem aanwezig waar je kennis mee kunt maken of een speeddate mee kunt doen. Wie weet is er een klik, en kun je aan de slag met een ervaren ondernemer die jou en jouw onderneming verder kan helpen! Ten slotte presenteren we onze nieuwe website, waarmee we in 2022 Arnhem gaan veroveren. 😉

Entree en de twee(!) eerste drankjes zijn gratis, je moet je alleen even inschrijven middels het formulier hiernaast ->