Sage Partners: (re)Ignite Growth

(re)Ignite Growth

24/11/2020

Beschrijving

Sage Partners organiseren op 24 en 25 november (re)Ignite Growth. Op deze dagen kunnen ondernemers tijdens een online sessie met de Sage Partners in gesprek gaan.

Hugo van der Zee, een van de internationale consultants, legt uit hoe het traject, van eerste gesprek tijdens (re)Ignite Growth tot samenwerking, werkt. “Aan de eerste meeting doen vier Sage Partners mee, waarbij we altijd kiezen voor partners wiens expertise goed past bij het bedrijf. Het gesprek begint met een pitch, een presentatie of bijvoorbeeld een discussie. We vragen elk bedrijf bovendien om een specifieke vraag aan ons voor te bereiden. Bedrijven halen uit zo’n gesprek altijd nieuwe kennis en inspiratie. We laten de bedrijven veel aan het woord, maar vertellen ook over onze inzichten en ervaringen met andere bedrijven vanuit de hele wereld. In veel gevallen komt er daarna een vervolggesprek, waarbij we dieper ingaan op de business van het bedrijf. Idealiter werken we zes tot achttien maanden met een bedrijf samen.”

Als bedrijven belangstelling hebben om op 24 of 25 november – of eventueel een andere dag – met Sage Partners in gesprek te gaan tijdens (re)Ignite Growth, kunnen ze via Richard Dobbelman van The Economic Board contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden. De grootte of de sector maakt daarbij niet uit. Sage maakt in zijn agenda graag plek voor interessante bedrijven.

Algemene Informatie

Datum

24/11/2020

Kosten

Gratis

Direct aanmelden