KVK: Benut de kansen van vernieuwing voor jouw bedrijf

Benut de kansen van vernieuwing voor jouw bedrijf

26/11/2020

09:00 - 17:00

Beschrijving

Innoveren doe je om steeds weer een stap vooruit te kunnen zetten met jouw onderneming. Juist deze tijd vraagt om een vernieuwende aanpak waarmee je klaar bent voor de toekomst.

KVK helpt ondernemers met advies en aansprekende projecten voor ambitieuze ondernemers. Tijdens de KVK Live Adviesdagen brengen we praktische sessies met voorbeelden van andere ondernemers waar jij ook van kunt leren. Groeien, exporteren, samenwerken met andere (grote) bedrijven, het slim financieren van een innovatie – jij bepaalt waar jouw kansen liggen.

KVK zet bedrijven uit het mkb in de schijnwerpers die bijzondere prestaties hebben geleverd op innovatiegebied. Bekende en onbekende ondernemers bieden inspiratie met hun innovatieverhaal en praktische lessen die je in jouw bedrijf kunt toepassen. Bijzondere initiatieven in coronatijd zetten we in het zonnetje met de KVK Impact Award, en we maken bekend welke 100 bedrijven de KVK Innovatie Top 100 2020 vormen. Ben jij in 2021 het volgende bedrijf wat zich weet te onderscheiden door innovatie?

Algemene Informatie

Datum

26/11/2020

Tijd

09:00 - 17:00

Direct aanmelden