Kennissessie: Software als succesformule voor groei

By:
Generation-E

About this event

Ben jij als ondernemer actief in de duurzame energiesector en wil jij graag weten hoe je software inzet voor het opschalen van jouw onderneming? Of wil jij graag je netwerk binnen de duurzame energiesector uitbreiden? Neem dan deel aan de online Generation-E Kennissessie ‘Software als succesformule voor groei' op woensdag 2 februari. Aanmelden kan via het formulier onderaan de pagina.

Over Generation-E
Generation-E biedt kennis, support en een grootschalig netwerk voor veelbelovende scale-ups en mkb-bedrijven in de duurzame energie. Generation-E helpt met het realiseren van bedrijfsgroei en/of een industrialisatieplan. Hiervoor zijn verschillende partners bij het programma aangesloten.

Kennissessie
Voor de kennissessie nodigen we zowel ondernemers als kennispartners van Generation-E uit. Elke kennissessie staat een thema centraal dat belangrijk is voor ondernemers. Tijdens de eerstvolgende sessie gaan we in op manieren waarop ondernemingen software inzetten om hun bedrijf snel op te schalen. Hierbij zullen Sit & Heat en Avisi als spreker optreden.

Sit & Heat
Jorg Rijkschroeff vertelt over hoe Sit & Heat is gegroeid door het gebruik van software. Jorg benoemt de strategische stappen die Sit & Heat heeft genomen om een softwarekeuze te maken. Ook staat Jorg stil bij de manier waarop de processtappen zijn ingericht voor het implementeren van de software. Daarbij wordt aangestipt welke uitdagingen, risico’s en succesfactoren het bedrijf is tegengekomen.

Avisi
Joël Christ vertelt over hoe Avisi organisaties ondersteunt bij het selecteren en implementeren van software die helpt bij het opschalen. Met verschillende voorbeelden vertelt Joël welke factoren hierbij een belangrijke rol spelen. Ook deelt hij de belangrijkste uitdagingen en risico's die ondernemers kunnen verwachten, evenals verschillende do's en don'ts.

Programma kennissessie
15.45-16.00: (online) Inloop
16.00-16.15: Introductie KplusV over Generation-E en kennissessie
16.15-16.45: Presentatie kennispartner (Avisi)
16.45-16.50: Pauze
16.50-17.20: Presentatie ondernemer (Sit & Heat)
17.20-17.30: Vragen
17.30-18.00: Afsluiting en napraten

Aanmelden?
We zien je graag terug bij deze kennissessie! En voel je vrij om andere relaties mee te nemen. Aanmelden? Dat kan door je via link naar onze website aan te melden: https://www.generation-e.nl/events/kennissessie-software-als-succesformule-voor-groei/

Datum
02 Feb 2022
Tijd
15:4518:00
Event link
Prijs
Gratis
r.bosch@kplusv.nl
ICS: https://startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=14509

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!
Login

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.