Innovatief festival: The Future of Us

By:
Kiemt

About this event

Op donderdag 6 oktober is het zover: The Future of Us – changing our ways. Het festival vindt plaats op Industriepark Kleefse Waard en is een event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en het innoveren van beiden.

Kom ook en stap in onze tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet onze toekomst eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeggen we? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

Dit jaar zoomen we in op de eindigheid van grondstoffen voor de energietransitie: Energie produceren met groene technologieën, zoals zon en wind, vergt veel schaarse grondstoffen. Hoe gaan we aan dit dilemma het hoofd bieden binnen de energietransitie?

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

Tijdens dit innovatieve festival zal ook weer de Jan Terlouw Innovatieprijs worden uitgereikt!  De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. Hiermee stimuleren we ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen. De prijs is een erkenning aan deze visionairs. De hoofdprijs omvat 10.000 euro prijzengeld en ruime media-aandacht.

Datum
06 Oct 2022
Tijd
15:0018:30
Locatie
Industriepark Kleefse Waard Arnhem
Prijs
Gratis
schouten@kiemt.nl
ICS: https://startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=15708

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.