HAN: workshop inkopen en onderhandelen

Workshop inkopen en onderhandelen

23/11/2020

13:00 - 15:00

Beschrijving

De laagste verkoopprijs is in de huidige transparante markt voor de eindgebruiker makkelijk uit te vinden. Maar hoe kun je inkopen om competitief te concurreren en winstgevend te zijn? Daar gaat het over in deze workshop.

Winst begint bij inkoop

In deze workshop krijg je verschillende tools aangereikt die je direct in kan zetten bij je inkoop- en onderhandelingsgesprekken. We gaan aan de slag met echte praktijkvoorbeelden en van hieruit werken we handige en concrete tips en tricks uit. Hierdoor krijg je direct inzicht hoe te (onder)handelen in de praktijk. Inkopen is winst inkopen. Inkopen is een vak waarbij de belangen van de inkoper en de verkoper worden uitgelicht. De aangeleerde vaardigheden van onderhandelen in deze workshop worden aan het eind zo aangeboden dat je ze altijd kan toepassen in elke onderhandeling.

Trainer

Erik Bosschaart, ondernemer en trainer. Hij heeft zijn eigen bedrijf Bosschaart Organisatie Advies van waaruit hij interim opdrachten doet, voornamelijk in de Automotivebranche. Ook geeft hij al jaren les aan (student-)ondernemers op de HAN.

Aanmelden

Graag een mailtje naar elske.vanderkolk@han.nl

Algemene Informatie

Datum

23/11/2020

Tijd

13:00 - 15:00

Direct aanmelden