Early Morning Talk – De urgentie van circulaire zonnepanelen

By:
Kiemt

About this event

Pak je agenda erbij, want er staat weer een Early Morning Talk op het programma, ín de Week van de Circulaire Economie! Dinsdag 8 februari 2022 om 08.00 uur kun je weer online aanschuiven. Meld je nu alvast aan.

Schuif thuis aan om je te laten informeren over de urgentie en mogelijkheden van circulaire zonnepanelen. Om de klimaatdoelen te halen spelen in de energietransitie zonnepanelen een belangrijke rol. Zonnepanelen gebruiken schaarse grondstoffen en zorgen voor veel afval op termijn. Daarnaast kost het winnen van deze grondstoffen steeds meer energie. Willen we over een aantal jaar niet met een enorme afvalberg zitten waar we niks mee kunnen, dan is het is van cruciaal belang om ook te focussen op de grondstoffen en circulariteit te integreren in de energietransitie.

Tijdens deze Early Morning Talk gaan we in gesprek met partners uit het Kiemt-netwerk en nemen we je mee in de urgentie van het gebruik van circulaire zonnepanelen, wat de mogelijkheden zijn, welke stappen er al gezet zijn en nog genomen moeten worden. Kortom, hoe zorgen we voor een toekomstbestendige energietransitie en welke rol zou jij daarin kunnen spelen?

Nieuwsgierig? Meld je dan nu gratis aan voor onze toekomstgerichte uitzending. Tot dan!

//www.kiemt.nl/evenementen/early-morning-talk-de-urgentie-van-circulaire-zonnepanelen/

Het Kiemt-netwerk bestaat uit een innovatief ecosysteem van participanten met kennis van zaken als het gaat om energietransitie en circulaire economie. Het gaat om vertegenwoordigers van bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden, zoals gemeenten en de provincies Gelderland en Overijssel. Het zijn koplopers op energiegebied en/of de circulaire economie. De ruim 230 Kiemt-participanten vormen een hecht innovatienetwerk, waarin kansen worden benut door doeltreffend te scouten, screenen en ondersteunen. Zo ontstaan uit ideeën vernieuwende en levensvatbare en duurzame producten, diensten en bedrijven.

Datum
08 Feb 2022
Tijd
08:0008:30
Event link
Prijs
Gratis
schouten@kiemt.nl
ICS: https://startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=14647

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!
Login

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.