De Startclub nieuwjaarsborrel - geannuleerd nieuwe datum volgt

By:
StartClub

About this event

UPDATE: Vanwege de coronamaatregelen moeten we de eindejaarsborrel van 6 januari 2022 helaas nogmaals uitstellen naar een later datum. Zodra het kan gaan we los. 

Een nieuw jaar, met nieuwe kansen, en een goede start maak je natuurlijk samen! Startclub Arnhem organiseert samen met ZP Arnhem een grote borrel in Club Rembrandt. Alle zelfstandig ondernemers van Arnhem zijn welkom. Of je nu startend bent, starter-af, of nog-gaat-starten, wees welkom. Blik samen terug op afgelopen jaar of kijk vooruit naar je toekomst, maak kennis met nieuwe ondernemers uit de buurt. Hoe dan ook is er genoeg om het over te hebben, en is het goed voor je netwerk.

We zorgen naast bitterballen (ook vega!) voor een korte update over de nieuwe Arnhemse voucherregeling. Zo ben je weer up to date en kun jij die 500,- misschien ook gaan aanvragen. Daarnaast zijn er diverse coaches van Startclub Arnhem aanwezig waar je kennis mee kunt maken of een speeddate mee kunt doen. Wie weet is er een klik, en kun je aan de slag met een ervaren ondernemer die jou en jouw onderneming verder kan helpen! Ten slotte presenteren we onze nieuwe website, waarmee we in 2022 Arnhem gaan veroveren. 😉

Entree en de twee(!) eerste drankjes zijn gratis, je moet je alleen even inschrijven.

Datum
06 Jan 2022
Tijd
17:0020:00
Locatie
Club Rembrandt
Prijs
Gratis
info@startclubarnhem.nl
ICS: https://startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=426

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.