Sabine de Bruijn

Sabine de Bruijn

Dat is de Vraag!

Over deze coach

Sabine de Bruijn heeft reeds meer dan 300 startende ondernemers gecoacht in het vinden en binden van klanten. Daarnaast traint ze diverse technische start-ups in het hele land in hun sales en samenwerking. Met haar methode ‘Menselijk zakendoen’ leer je een prettige en effectieve manier om je bedrijf goed op poten te zetten.

We kijken samen naar jouw klantsegmenten, jouw verhaal, we werken aan een ijzersterke positionering van jouw diensten, we kijken naar jouw sterke punten en jouw ontwikkelpunten, we pakken je blokkades aan middels systemisch werk en zorgen voor een flinke groei in de klantrelaties waar jij mee mag werken.

Je hebt een dienstverlening waar je klanten heel blij mee kunt en wilt maken. Het lukt nog niet zoals je graag zou willen. Je durft wellicht niet goed, of weet nog niet precies hoe en je vindt sales maar lastig en moeilijk? Niemand heeft gezegd dat sales niet leuk mag zijn!

‘Menselijk zakendoen’ gaat over een prettige én succesvolle manier van zakendoen. Geen zogenaamde push methodieken richting klant, geen leugens om alles mooier te maken dan het is, maar gewoon klanten goed helpen met jouw diensten. Echt contact, op een oprechte manier én met een beetje lef. Het gaat om de klik, de relatie met jouw klanten.

Waar ik het meest trots op ben? De 3 minuten durende pitch die ik heb gemaakt samen met Volta Energy waarmee ze in TV programma Dregons’ Den maar liefst 8.5 ton financiering binnen haalde!

Ik werk graag heel pragmatisch en ondersteun jou/jullie bij vragen als:

  • Hoe krijg ik met mijn diensten de juiste klanten geïnteresseerd?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn concurrentie achter me laat?
  • Hoe zorg ik voor een écht goed verkoopgesprek?
  • Hoe kan ik ontspannen ondernemen en er plezier in hebben?
  • Hoe verhoog ik mijn gunfactor?
  • Hoe kan ik op een prettige en menselijke manier klanten vinden en binden?
  • Hoe los ik mijn blokkades in het ondernemen simpel en doeltreffend op?

Ik laat je graag versteld staan van jezelf en kijk er naar uit met je te werken!

Sabine de Bruijn
Dat is de Vraag!

www.datisdevraag.nl
www.linkedin.com/in/sabinedebruijn

In veel gevallen is Sabine met subsidie van de Startversneller in te huren.

Informatie

Sabine de Bruijn
Sabine de Bruijn

Bedrijf: Dat is de Vraag!

Website
LinkedIN