Ellen te Poel

Ellen te Poel

Expone

Marketeer

Over deze coach

Ik ben Ellen te Poel. Met Expone ondersteun ik mkb-bedrijven en zzp’ers op een betaalbare, pragmatische en no-nonsense manier met hun marketingstrategie. Ik heb 19 jaar ervaring in marketingcommunicatie, waarvan 11 jaar in loondienst bij zowel overheid als bedrijfsleven en inmiddels 8 jaar als zelfstandig ondernemer. Mijn kracht zit in het leggen van een stevige basis voordat je aan het ontwikkelen van marketingmiddelen gaat beginnen. Hoe word je waardevol(ler) voor je klant? Op welke soort klanten leg je de focus? Wat onderscheidt jou, welke meerwaarde bied je en wat maakt jouw onderneming uniek? Dat vergt een pas op de plaats, een kritische blik om je heen en in de spiegel!

Samen gaan we concreet en praktisch aan de slag met de marketing van je bedrijf. Daarbij kijk ik naar de mogelijkheden binnen je bedrijf. Welke talenten kun je inzetten en wat kun je beter uitbesteden?

Het resultaat? Je kijkt door de ogen van je klanten naar je bedrijf en kunt met een duidelijk verhaal en boodschappenlijstje aan de slag met het (laten) maken van voor jouw bedrijf relevante marketingmiddelen om de juiste klanten te vinden en binden. Dat bespaart niet alleen geld maar ook tijd!

In 5 concrete stappen ga je onder begeleiding van mij aan de slag. Je wordt dus bij de hand genomen, concrete ondersteuning toegespitst op jouw situatie. In elke stap zit begeleiding, advies en uitwerkingstijd van mijn kant.
• Per stap krijg je vragen toegestuurd.
• Vooraf hebben we persoonlijk contact om door te nemen wat de bedoeling is zodat je aan de slag kunt.
• Heb je de vragen afgerond, dan stuur je deze naar mij zodat ik de antwoorden kan doornemen.
• Na iedere stap hebben we weer persoonlijk contact om hetgeen je ingevuld hebt te bespreken.
Je ontvangt aan het einde alle uitgewerkte stappen in de vorm van een overzichtelijk PDF document.

In totaal ontvang je 10 uur advies.

Kosten hiervoor bedragen: € 850,- excl. btw.

Wil jij echt een stap verder komen en een stevige basis leggen voor je marketing? Laten we er dan eens voor gaan zitten, ik luister graag naar je verhaal!

Je kunt me bereiken op ellen@expone.nl of 06-43781714

Informatie

Ellen te Poel
Ellen te Poel

Functie: Marketeer

Bedrijf: Expone

Specialismen: Marketing

Website
LinkedIN