Ivar van Asten

Ivar van Asten

Brilliant Work

Over deze coach

Ivar van Asten is al ruim 15 jaar succesvol ondernemer en heeft ondertussen bijna 500 (startende) ondernemers geholpen met het opzetten en uitbouwen van de onderneming. Als persoon is hij enthousiast, heeft als motto: ‘Leef je Droom’ en beschikt naast de nodige kennis en ervaring over een groot en nuttig netwerk dat hij graag voor je inzet.

In de afgelopen twaalf jaar heb ik al veel ondernemers (per 1-11-2020: 492 om precies te zijn) mogen begeleiden een veelal gesubsidieerd ondernemerstraject. Dit zijn grotendeels startende ondernemers geweest waarbij na 5 jaar ruim 85% nog steeds onderneemt. En daar gaat het om. Dat je duurzaam bouwt aan jouw onderneming. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen en met ondersteuning van diverse subsidies is goede ondersteuning ook betaalbaar gemaakt. Ik help jou vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer (ruim 15 jaar), de inzet van mijn uitgebreide netwerk (check mijn Linkedin, ik ken 95% van mijn contacten persoonlijk) en mijn kennis op diverse gebieden. Onderwerpen die ik met je onder de loep ga nemen zijn als volgt te bundelen:

  • Succesvolle marketing en (internationale) sales
  • Netwerken is leuk
  • Bedrijfsorganisatie en administratie op orde
  • Doelen stellen en behalen
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemend mens
  • Ik ben daarnaast ook een eerlijk klankbord en maak alles graag concreet en helder 🙂

Naast het ondersteunen van starters ben ik ook RvO coach voor ondernemers die willen starten of groeien in het buitenland, ben ik verbonden aan de HAN (Ondernemerschap en Retail Management) als afstudeercoach voor studenten en leid ik bij VNO-NCW en andere ondernemersverenigingen diverse intervisiegroepen van ondernemers die zichzelf willen ontwikkelen.

Bel gerust voor een eerste kennismaking op 06-173 722 51, ik kijk ernaar uit.

https://brilliantwork.nl/wie-zijn-wij/

Informatie

Ivar van Asten
Ivar van Asten

Bedrijf: Brilliant Work