Werner Meijer

Over deze coach

Mensen kennen mij als uitvoerende ondernemer, hunter, coach, changemaker en motivator met pragmatisch vermogen. Ikzelf zie mij als een enthousiaste ondernemer, zeer toegankelijk met een hoge drive (get that job done mentaliteit).

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de B2B sector. Voornamelijk binnen de logistiek en de maakindustrie. Verantwoordelijk voor General Management, Sales- en Business Development, New Business, Project Management en Advisering. Ik ben de initiatiefnemer en drijvende kracht achter iProacht Management & Consultancy. Verantwoordelijk voor het inventariseren, aansturen en uitvoeren van diverse interim opdrachten. Daarnaast ben ik ondernemerscoach (ICR Coach Register) voor het MKB en help ik ondernemers met ontwikkelingen op persoonlijk en zakelijk vlak. Van start-up tot level-up.

Mijn grootste inbreng en ervaring ligt op het gebied van Sales en Business Development binnen de logistieke sector waarbij de mens een belangrijke schakel is in deze. Ik weet als geen ander hoe men acquisitie projecten organiseert en tot een succes kan maken. Ze kunnen bij mij terecht hoe men klanten vindt en behoud, het positioneren van hun bedrijf, product of als persoon. Uiteindelijk start het hiermee.  Daarnaast ben ik ervaren in de juiste mens op de juiste plaats. Inzichten geven zoals, ben ik wel met de juiste dingen bezig. Een klankbord en helpende hand naar een next level.

Ik heb veel uitlopende opdrachten gedaan, van inrichting warehouses (denk aan projecten zoals Wehkamp, BOL.com, Bridgestone, Zalando, Alibaba e.d.), logistiek dienstverlening (was aandeelhouder en directeur bij Midl Logistics in Nijmegen) en logistiek vastgoed (interim project gedaan voor BusinessPark7Poort in Zevenaar). Ik heb een zeer groot internationaal netwerk, die wel eens van pas kan komen bij het ondersteunen van startende ondernemers.

Werner Meijer

Neem contact op:

Telefoonnummer
06-86839066
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.