Tom Kortbeek

Over deze coach

Tom is artistiek directeur van kunst- en designstudio Fillip Studios. Met een achtergrond in muziek en theater is hij verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en de aansturing van het team van Fillip Studios dat momenteel bestaat uit 9 mensen. Fillip Studios ontwikkelt artistieke concepten en voert design research uit. De resultaten zijn te zien in musea, festivals en exposities over de gehele wereld.

Naast Fillip Studios is Tom actief als bestuurder van De Nieuwe Coehoorn, een broedplaats in Arnhem, en De Innovatiefabriek, organisator van het Innovate Festival. Ook is Tom mede-initiatiefnemer van Creatief Arnhem, een platform voor de Arnhemse creatieve industrie en is Tom lid van de beoordelingscommissie Vroege Fase Financiering Gelderland.

Als coach kan Tom je helpen in het starten of verdiepen  van je onderneming. Wat is je focus? Wat wil je bereiken? Maar ook: hoe kan je dat bereiken en welke middelen zijn er in deze regio beschikbaar om dit mogelijk te maken? Wat kan jou helpen? Tom heeft de meeste kennis, ervaring en netwerk binnen de creatieve en culturele sector en richt zich dan ook met name op deze ondernemers.

Tom Kortbeek

Neem contact op:

Telefoonnummer
06-38316651
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.