Suzanne Ross

Over deze coach

(Maak)industrieBetaald

Ik ben Suzanne, combineer mijn werk als businesscoach met het opknappen van vintage campers en caravans.

Op een heerlijke plek in Meinerswijk in Arnhem komen mijn 2 werelden samen op de Indoor Camping. Daar ga ik op zoek naar de basis, want die moet goed en stevig zijn. In mijn overall of in mijn retro jumpsuit neem ik de tijd en besteed ik aandacht aan zaken die goed en (her)bruikbaar zijn.

Als startende ondernemer zijn er genoeg uitdagingen waar je weleens wat hulp of ondersteuning bij kunt gebruiken. Een luisterend oor, een sparringpartner of gewoon iemand die je op weg helpt om de juiste keuzes te maken die passen bij wie je bent en wat je doet.

Wat kan je van mij verwachten?
Ik doe de dingen graag een beetje anders, geen standaard coaching dus. Wel een traject met mij als businesscoach voor focus en structuur in je bedrijf en een positieve, persoonlijke ondersteuning voor jezelf als ondernemer in een creatieve omgeving. Werken aan je waarom en je onderscheidend vermogen voor meer klanten, vrijheid en plezier.

Heb veel ervaring met 'makers' oftewel ondernemers uit de creatieve sector. ArtEZ, Modekwartier en Coehoorn zijn plekken waar mijn klanten vandaan komen.

Interactie met andere (startende) ondernemers op de Indoor Camping? Bij mij kun je terecht voor de workshops Pitch Perfect, Blik op de Weg of gewoon een kop koffie tijdens Coffee Connect.

Interesse? Leuk, ik maak graag kennis met je.

Suzanne Ross

Neem contact op:

Telefoonnummer
06-28251017
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.