Ruud-Jan Kokke

Over deze coach

Een ontwerp is pas geslaagd als er een evenwicht is bereikt tussen materiaal, vorm en gebruik. Maar de gebruiker of beschouwer moet ook verrast en geprikkeld worden. Zijn ontwerpen trekken ondanks – of misschien juist dankzij – hun eenvoud en vanzelfsprekendheid onvermijdelijk de aandacht en ontlokken een uitgesproken esthetisch oordeel. Behalve aan autonome producten werkt Ruud-Jan Kokke ook samen met andere ontwerpdisciplines aan de inrichting van scholen, bedrijven, overheidsgebouwen en de publieke ruimte. Daar toont hij zich een flexibele partner met grote kennis van de complexiteit van de ontwikkelingsopgave.

Binnen het proces van geven en nemen, dat bij dergelijke opdrachten onvermijdelijk is, weet hij de essentie van zijn ontwerp overeind te houden. Ruud-Jan Kokke typeert zichzelf als een bouwer, met grote kennis van en liefde voor materialen en constructietechnieken. Altijd vernieuwend, nooit modieus. Zijn werk werd nationaal en internationaal meerdere malen bekroond. Een aantal van zijn ontwerpen geldt al als designklassiekers en is opgenomen in de collecties van het Stedelijk Museum in Amsterdam en het Museum of Modern Art in New York.

Hoe krijg je een opdracht? Wat zijn de tarieven? Wat zijn je leveringsvoorwaarden? Biedt je alleen een ontwerp aan of begeleidt je ook de realisatie? Hoe bouw je een netwerk of breidt je het uit? Waar zitten de makers? Of als je er zelf een bent waar zitten de (goede) klanten?

Kortom in het hele spectrum van het ontwerpvak inclusief het spel van geven en nemen kan ik het gesprek aangaan, luisteren en vervolgens meedenken.

Ruud-Jan Kokke

Neem contact op:

Telefoonnummer
026-3391033
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.