Ivar van Asten

Over deze coach

SalesBetaald

Voordat ik in 2005 mijn bedrijf startte was ik als senior productmanager werkzaam in de logistiek, heftrucks en intern transport. Daar heb ik 10 jaar mooie ervaring opgedaan bij grote en kleine ondernemingen waarbij we ons wisten te onderscheiden op service en dienstverlening. Ik gaf leiding aan het team, was verantwoordelijk voor de indirecte sales (60% van total) , export en beheerde onze grootste account, een Belgische multinational. Ik heb mijzelf ook tijdens dit werk persoonlijk kunnen ontwikkelen en heb allerlei opleidingen gedaan op het gebied van persoonlijk leiderschap, train-de-trainer, communicatie, timemanagement en ben mijn eigen bedrijf begonnen na het afronden van een gecertificeerde coachopleiding. Naast ondernemers, coach ik ook managers, directie en bestuurders, begeleid teams in ontwikkeling middels ervaringsgericht trainen en ben ik met tijd en wijle bezig met gave projecten, waarbij jongeren en ondernemerschap centraal staan.

Houd je van concreet, uitdagend, realistisch en resultaat? Ik bied je een open en eerlijk klankbord en zet graag mijn kennis, ervaring en netwerk in om je te helpen starten en groeien met jouw bedrijf, ook internationaal. Sinds 2005 onderneem ik volop met hart, hoofd en handen en heb ondertussen meer dan 550 ondernemers begeleid via een traject in Gelderland of Overijssel met de start of groei van hun bedrijf. En weet je wat het mooie is? Ruim 86% van de starters is na 5 jaar nog steeds succesvol en op eigen wijze aan het ondernemen. Dat wil jij toch ook?

Ik ben een verbinder, help je de vele mogelijkheden te zien. Ook heb ik een sterk netwerk om jou te steunen waar nodig en mogelijk. Ik help je graag jouw sterke kanten te benutten en je minder sterke kanten te ontwikkelen. Zodat je volledig jezelf mag zijn in je ondernemerschap. Mijn motto is: Leef je Droom! En ik daag je graag uit hier ook voor te gaan. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Behalve ondernemerscoach, ben ik actief lid van VNO-NCW en diverse andere netwerken, coach ik managers en bestuurders en begeleid teams in ontwikkeling bij bedrijven. Ik begeleid en examineert vierdejaars HAN studenten bij het afstuderen op eigen onderneming en draai de minor Adviseren, beide onder de richting Ondernemerschap en Retail Management.

Ik ben een van de coaches bij Brilliant Work, dat is verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van Nederland voor zowel 2019 als 2020. Onze coachings- en adviestrajecten zijn meestal gesubsidieerd, zo werken we met wel 13 verschillende subsidies voor ondernemers. Neem nu contact met me op voor meer informatie over hoe een traject samen er uit zou zien voor jou of voor een vrijblijvende kop koffie

Ivar van Asten

Neem contact op:

Telefoonnummer
06-17372251
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.