Arnaud Satter

Over deze coach

Legal en FinanceGratis

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam in de zakelijke financieringssector met een voorliefde voor het mkb en in het bijzonder startende ondernemers. Ik heb in deze periode voor zowel banken gewerkt als fintechs, crowdfundplatformen en investeringsmaatschappij voor duurzame start- en scaleups.

In 2021 ben ik samen met Tjalle Bomers Financieringsgilde Arnhem gestart waarin wij ondernemers begeleiden om hun financieringsvraagstuk in te vullen. Wij zijn dit gestart omdat we aan den lijve hebben ondervonden dat het voor met name mkb-ondernemers en starters steeds lastiger wordt om via financiering te verkrijgen. Dat moet beter vinden wij en dus zijn we Financieringsgilde Arnhem gestart. Daarnaast volg ik nog een deeltijd avondopleiding Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Ik ben een specialist in het non-bancaire financieringslandschap wat onder andere voor starters een belangrijke aanbieder van geld is geworden. Dit omdat banken een terugtrekkende beweging maken in het financieren van startende ondernemers.

Wij begeleiden startende ondernemers onder andere in:

- Het verkrijgen van een financiering;

- Het opstellen van een ondernemingsplan;

- Het opmaken van financiële prognoses.

Verder ben ik ook lid van zakelijke netwerkorganisatie BNI Bizet (Arnhem). Dit is een beproefde netwerkorganisatie waar ik startende ondernemers graag eens als bezoeker meeneem wat wellicht nieuwe klanten en omzet kan opleveren.

 

Arnaud Satter

Neem contact op:

Telefoonnummer
06-11080201
Social Media

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.